Скална маса се свлече тази нощ  на жп линията Карлово-Пловдив

...
Скална маса се свлече тази нощ  на жп линията Карлово-Пловдив
Коментари Харесай

Свлачище затвори жп линията Карлово-Пловдив

Скална маса се свлече тази нощ  на жп линията Карлово-Пловдив в региона на спирка Отдих и затвори придвижването на влаковете. На трудността попаднал първият трен тази заран, който потегля в 5.12 часа от Карлово. Около 5.32 часа в региона на сприка Отдих локомотивът попаднал на камъни, които развалили подвеските и снегопочистващата част, съобщи Вълко Станев, шеф на работа „ Пътнически транспорти ” в Карлово.

Машинистът и бригадара на влака разчистили част от паднала маса. Влакът, въпреки и с повреди по локомотива, е траял до Долна Махала. Там екипът е изискал изправен локомотив, за може влакът да продължи до Пловдив.

Следващият трен, който е тръгнал от Пловдив за Карлово също е имал усложнения. На същото място е паднала още земна маса примесена с камъни.

Бригада  от карловската жп секция отстранява препряствията по жп линията в региона на сприка Отдих, сподели още Вълко Станев.

През това време в сектора Баня- Долна Махала вместо с трен, пътуващите се извозват с рейсове. В останалата част на жп линията се движи трен. Има забавяне на влаковете, съобщи още Вълко Станев. До обед  движението  ще бъде възобновено изцяло и по разписание, сподели още началникът на работа Пътнически транспорти в Карлово.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР